Waktu Malaysia



Page Hits :

Tuesday, July 3, 2012

10 Cancer-Fighting Superfoods

10 Cancer-Fighting Superfoods

Thursday, March 10, 2011

Adiwira Prologue

Adiwira Prologue adalah cerita pendek yang khas dibuat untuk penayangan Maskara Shorties yang dianjurkan oleh team Sindiket Sol-jah. Penayangannya dibuat di Rumah Pena pada 1 November yang lalu. Prolog ini juga sebenarnya ialah sebuah teaser kepada Adiwira Sebuah Cherita itu cerita yang sebenar yang dalam pembikinan. Insyaallah.

Sunday, June 27, 2010

RESPONSE NEEDED BY THE FBI

My SPAM email of the day ;)=

---------------------------

RESPONSE NEEDED BY THE FBI

Sunday, June 13, 2010 2:51 AM
From:
To: undisclosed-recipients
Federal Bureau of Investigation (FBI)
Anti-Terrorist and Monitory Crime Division.
Federal Bureau of Investigation.
J.Edgar. Hoover Building Washington Dc
Customers
Service Hours / Monday to Saturday
Office Hours Monday to Saturday.

ATTN: Beneficiary,

Compliment of the day to you from the FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION. Am writing to inform you that we received an urgent letter from the Nigerian Government regarding the transfer/payment of your due funds which is valued at the sum of $5million usd and we have been directed to act immediately towards this issue without any further delay to this process.

The reason why we are contacting you was because a lady by name Lillian Russell came to the ATM CARD PAYMENT CENTER today with a written letter that they should approve the funds on your behalf to her as your representative, so please check and know if you send any body by that name to claim this funds on your behalf as we will facilitate the transfer of the funds to her immediately. She has done the necessary requirements and she has already paid for the delivery fees. But we are still confused in sending the funds to her because your details were in the letter that is why I have decided to contact you personally.

So all i want you to do now is to contact the ATM CARD PAYMENT CENTER and tell them that you did not send anybody to claim your fund, but if we confirm that you are not the person that sent her, we will have no option than to detain her immediately and she is going to rot in jail forever.

Your payment file was accessed today and we found out that your funds which is valued at the sum of $5million usd has not been paid yet because of lack of compliance with the directives as regards the delivery of your ATM CARD to you.

We have also contacted the ATM CARD COMPANY that issued the ATM CARD to you and they informed us that your ATM CARD can be activated online; these services enable you to make transfers or pay online bills from your computer at home direct to any bank account of your choice. They also have a fast access delivery which means that your ATM CARD can be delivered to you upon 6hours after the delivery requirements has been acknowledged, so you will have to choose the option that you think will be the best for you and have it in mind that you have only 24 hours to complete this process or the ATM CARD will be sent to Miss Lillian Russell because she has paid for the delivery fee and we will be left with no choice than to send her the fund.

Since the Federal Bureau of Investigation is involved in this transaction, you have to be rest assured for this is 100% risk free it is our duty to protect the American Citizen. All I want you to do is to contact the ATM CARD CENTER via email for their requirements to proceed for the delivery of you ATM CARD to your door step on your behalf which will cost you $420.00 only.

You are required to forward the ATM CARD PAYMENT CENTER your full details as stated below if you do not advise us to transfer the funds on behalf of Miss Lillian Russell.

CONTACT INFORMATION

NAME: John Simmons

EMAIL: sirjohnsimmons@yahoo.com.hk


Do contact Mr.Okafor Wilson of the ATM PAYMENT CENTER with your details:

Full Name:

Address:

Contact Number:

Age:

Occupation:

Country:

Marital Status:

As soon as you get this email, you are to get back to the ATM CARD CENTER via email to send you the payment information’s on how to make the payments for your ATM CARD to be delivered to you because Miss Lillian Russell has already paid for the delivery fees for the fund to come to her. But if you can make the payment now, we will have to refund her back her money and forward the fund to you and make sure she is detained forever for trying to reap where she did not sow.

I will do my possible best to make sure justice is brought to power because I am already convince that Miss Lillian Russell  is trying to reap where she did not sow after I saw the letter she brought to the ATM CARD CENTER. But we still need more evidence to nap her down the net that is why I have asked you to make the payment immediately you get this email because it’s the only genuine alternative I have at hand now that will still make your funds still come to you. Follow my instructions carefully and I will make sure justice is brought to power.

GUARANTEE: LILIAN ROSSEL WILL BE DETAINED UPON CONFIRMATION OF YOUR EMAIL THAT YOU NEVER SENT HER TO CLAIM YOUR ATM CARD.

NOTE: We have asked for the above information, because it will help us in doing our job.


Thanks and hope to read from you soon.

Robert S. Mueller 111
FBI Director
Washington Field Office

601 4th Street, NW
Washington, DC 20535

CC. TO:

Supreme Court of the United States
U. S. Courts
of Appeals
U. S. District Courts
U. S. Circuit Courts
Courts of Special Jurisdiction:
Bankruptcy Courts
Court of Claims, 1855 - 1982
U. S. Court of Federal Claims, 1982 -
Customs Court, 1890 - 1980
U. S. Court of Customs and Patent Appeals, 1910 - 1982
U. S. Court of International Trade, 1980 -
Commerce Court, 1910 - 1913
Territorial Courts
Courts of the District of Columbia
Temporary Emergency Court of Appeals
Judicial Panel on Multi-District Litigation
Foreign Intelligence Surveillance Court
Federal Courts outside the Judiciary

Thursday, October 29, 2009

The Eagle - berita terkini terus di komputer anda.


Anda tentu pernah terjumpa logo seperti ini sewaktu anda melayari laman-laman sesawang (website) di Internet kan? Tapi tahukah anda apa maksud logo dan apakah fungsinya? Jika tidak tahu dan ingin tahu, sila baca lebih lanjut...



Logo-logo tersebut membawa maksud "RSS" atau "Really Simple Syndication" yang digunakan bagi memaklumkan berita atau kandungan terkini seperti catatan blog terbaru, tajuk berita mutakhir, kandungan website atau podcasts. Ianya seperti "Berita Terkini TV3" versi Internet ;)= tapi tanpa pembaca beritanya. Anda perlukan perisian (software) khusus untuk mendapatkan berita terkini melalui RSS yang dikenali sebagai "pembaca RSS", "pembaca penyuap (feed reader)" atau "aggregator". Anda boleh temui banyak versi "feed reader" di Internet dan "The Eagle" adalah salah satu darinya.


Pada asasnya, The Eagle digunakan untuk mendapatkan berita-berita dan perkembangan terkini mengenai "English Premier League" atau EPL. Anda boleh memilih untuk mengekalkan "feed" untuk EPL atau tidak - terpulang kepada anda. The Eagle adalah percuma, mudah dan mempunyai "interface" yang agak menarik. Saya akan menceritakan fungsi-fungsi setiap komponen yang terdapat dalam perisian ini selepas ini.

The Eagle mempunyai tiga (3) komponen utama iaitu Alert, Feed (message) Browser dan News Ticker.

1) Alert

Alert akan muncul di skrin komputer anda (berserta bunyi yang unik) jika terdapat berita-berita terkini dari sumber RSS yang anda telah tetapkan. Ia akan memaparkan sedutan berita terkini tersebut, dan anda boleh menekan (click) kepada berita tersebut untuk berita lengkap dari sumber RSS itu. Anda juga boleh menekan butang "Full Story". Alert akan hilang sendiri selepas beberapa detik atau anda boleh menekan butang "X".


2) Feed (message) Browser

Feed (message) Browser memaparkan berita-berita terkini dari sumber RSS yang anda telah tetapkan dalam satu tetingkap (window).




3) Ticker
Ticker bertindak seperti "news scoller" di komputer anda. Anda boleh mengubah kedudukan Ticker di skrin anda mengikut kemahuan anda sama ada di tepi, di atas atau di bahagian bawah (seperti gambar di bawah).






Ticker mempunyai 4 pilihan iaitu:
 "Type" - feed muncul seperti di taip dengan mesin taip (typewriter)
 "Fade" - feed muncul dan  hilang (kabur)
 "Horizontal" - feed bergerak dari kiri ke kanan (scroll)
"Vertical" -  feed bergerak dari bawah ke atas


Pilihan untuk The Eagle boleh didapati dengan klik kanan (right click) ikon The Eagle di taskbar (di tepi jam).

Klik "Options" untuk lebih pilihan.







Anda boleh menetapkan sumber RSS anda di sini (tekan tab "My Feeds"). Anda juga boleh menetapkan feed itu dipaparkan di Ticker atau Alert atau kedua-duanya sekali.














Anda boleh dapat link sumber RSS di sini:


Contoh feed RSS:

http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/RSS/rss?mysec=Mutakhir
http://feeds.feedburner.com/filehippo?format=xml

Anda juga boleh memasukkan RSS dari blog pilihan anda, misalnya RSS blog ini ialah seperti berikut:

http://aku-dan-x.blogspot.com/feeds/posts/default

Anda boleh memuat turun (download) perisian ini di sini atau melayari laman web rasmi The Eagle di sini.
Adalah di ingatkan perisian ini memerlukan sambungan ke Internet untuk terus berfungsi untuk mendapatkan berita-berita terkini dari sumber-sumbernya.

Monday, October 26, 2009

Protect your USB!!!


Protect your USB pen disk, thumb drive, pen drive or whatever you want to call it by using this small, portable FREEWARE called Ninja Pendisk.

Ninja is the freeware zero-configuration program designed for guarding computers against viruses transmitted by USB pendisks.

This ninja awaits quietly in the system tray for the times whenever a USB pendisk is inserted on the computer which will be examined to uncover the commonly malicious or virulent files known as “autorun.inf” and “ctfmon.exe” amongst many others.

To keep things simple, ninja is fully portable, self-contained and requires no installation.

Besides removing known virulent files, this tool will also immunize your pendisk and create a folder called autorun.inf with special protection permissions to protect your pendisk from being infected again when plugged on contaminated computers.

Get your USB device (and your PC/laptop) protected now by downloading it here.

Visit the software main website : http://nunobrito.eu

NOTE: This software is NOT a replacement for anti-virus software. You still need a good, updated anti-virus installed on your PC/laptop.

HOW TO USE ninja PENDISK?

After you've download the software, a software named ninja.exe (with the green ninja icon) is saved on your hard disk. Now, every time you want to insert ANY USB device into your PC, click first the ninja, and only then insert the USB device. You can create a shortcut for this software on your desktop for easy access or you can add this program to load at the startup.

HOW TO LOAD ninja AT STARTUP?

By loading ninja at the startup of your PC, you can avoid forgetting to click the ninja BEFORE inserting the USB device. As an extra bonus, it will protect your PC should anyone other than yourself use USB on your PC. Even better, avoiding you from having to constantly remind (yelling) anyone and everyone before using your PC to click on ninja first ;)= Here's how:

Click on the START button, then ALL PROGRAMS, then right-click on STARTUP, then click on OPEN ALL USERS (see picture below).


A folder will appear and you can now drag the ninja into it or create a shortcut of this software from your hard disk.

DONE !!!

WHAT ninja DOES???
If you have it started at every startup like mentioned above it will scan any USB drive being inserted to your PC. It will then create an empty, hidden folder named "autorun.inf" which will delete any nasty autorun in the USB drive. You then have to open the drive manually by going to My Computer.

Now, how about SuperCow entertains you with a soothing melody of banjo.
;)=

Friday, October 23, 2009

SuperCow main gitar.... perghhhh

Aku, Cow dan banjo...
Cuba teka di mana "aku"?
"Aku" tengah ambil video si Cow ni main banjo laaa...
Sebab tu tak der dalam video nih.
Hehehe...
Ehhh...COW tu lembu kan??? Iyer, COW tu lembu...
Ahakss... Jangan maree, nanti kena jual.
Jom rileks ngan SuperCow jap...
Semoga terhibur ;)=

Friday, August 14, 2009

MEGAWOOSH - penipuan terhebat di alam maya???

3 Langkah untuk menonton video ini:

1- Mainkan video di bawah
2- Perhatikan dengan teliti tanpa berkedip dari mula sampai akhir
3- Nilaikan sendiri apa yang anda telah lihat sebentar tadi



Secara jujurnya, saya pun baru jer tahu kewujudan video "MEGAWOOSH" nih... Tak pernah dengar pun sebelum ini, tup-tup dalam Yahoo! kata video ni suatu penipuan...Jika tidak terbaca di Yahoo! sudah pasti saya sendiri tertipu, bukan "Tipah tertipu" tapi "kupang tertipu" hehehe... Apapun, video ini memang berkualiti. Nak cari di mana silapnya pon payah. Nak cari tali ikat macam filem aksi dulu-dulu (filem bajet murahan) pun tidak kelihatan. Mungkin inilah kelebihan teknologi. Mungkin lepas ni, "pihak-pihak tertentu" boleh buat video pendaratan manusia di Matahari pulak hehehee....

Untuk baca selanjutnya cerita tentang video ini, sila klik sini.